20. oktoober 2017

Mainor avas tudengitele ühiselamu

Tudengite ühiselamu Ülemiste Citys.
Autor: Ülemiste City
Ettevõtluskõrgkool Mainor avas Tallinnas Ülemiste linnakus uue 80-kohalise hosteli tüüpi ühiselamu, mille tudengid broneerisid täielikult juba ammu enne valmimist.

Ettevõtluskõrgkooli juht Kristjan Oad kommenteeris pressiteate vahendusel, et uus ühiselamu aitab kaasa Tallinna ühikakohtade defitsiidi vähedamisele. “Tudengitel on täna Tallinnas taskukohast majutust väga keeruline leida, samuti ei soovi omanikud eelkõige välismaalt tulnud noortele ka kortereid välja üürida,” märkis Oad.

Ühiselamusse kolib 80 tudengit ligi kümnest eri riigist, sh Nepaalist, Kanadast ja Türgist. Ühiselamukoht maksab 200-250 eurot kuus. Hoone ruumiplaneeringu teostas Tartus asuva Hektor Design Hosteli projekteerinud KAMP arhitektid.

Hoonet arendanud Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak sõnas, et ühiselamu avamine on Ülemiste City jaoks märgiline sündmus. “Alates tänasest saab seni täielikult tööpäevade rütmi järginud ärilinnak ööpäevaringse elutegevuse,” ütles Nõlvak.

Järgmise sammuna lubas Nõlvak Ülemiste Citys arendada 13 korruse ja 80 üürikorteriga hoone, mis valmib aastaks 2019.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474