27. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on kes: Kaido Konsap

Kaido Konsap
Foto: IIZI Kindlustusmaakler
Kinnisvaraomanikud kindlustavad vara enamasti seetõttu, et pank nõuab. Lepingu valimisel vaatavad nad kindlustusmaksete suurust, Mis saab aga siis, kui tuleb silmitsi seista kahjujuhtumiga ning ilmneb, et kindlustus ei peagi juhtunut täies ulatuses korvama?

IIZI Kindlustusmaakleri otsemüügi ja ärikliendi osakonna juht Kaido Konsap räägib Ärikinnisvara halduse konverentsil, mida kindlustuslepingut valides tähele panna ja kuidas kindlustusseltsiga kinnisvara kindlustamisel läbirääkimisi pidada.

Vaata 2017. aasta Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT.

Kaido Konsap on töötanud kindlustusmaaklerina 19 aastat, juhtinud ligemale 8 aastat maailma ühe suurima kindlustusmaakleri Eesti kontorit ja panustab praegu suurima Eesti kapitalil kindlustussektori ettevõtte IIZI Kindlustusmaakleri arengusse. Oma karjääri jooksul on Kaido nõustanud paljusid ehitajaid, arendajaid, investoreid, kinnisvaraomanikke ja üürnikke nende huvidele võimalikult hästi vastavate kindlustuslepingute ostmisel.

Kindlustus on odav! Hinnad kindlustusturul on olnud pikka aega languses. Praegu saab ühe euro eest kindlustada kordi rohkem vara kui 15 aastat tagasi. Samas on kindlustuslepingu ostuotsuse määrajaks tihtipeale just hind. Kas mitte ei tasuks sama raha eest osta kvaliteetsemat kindlustuslepingut?

Oma ettekandes räägib Kaido põhjustest, miks tekivad kindlustusvaidlused ja keskendub nüanssidele, kuidas muuta kindlustusleping veelgi enam kindlustusvõtja huve kaitsvaks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474