27 oktoober 2017

Kes on kes: Kaido Konsap

Kaido Konsap  Foto: IIZI Kindlustusmaakler

Kinnisvaraomanikud kindlustavad vara enamasti seetõttu, et pank nõuab. Lepingu valimisel vaatavad nad kindlustusmaksete suurust, Mis saab aga siis, kui tuleb silmitsi seista kahjujuhtumiga ning ilmneb, et kindlustus ei peagi juhtunut täies ulatuses korvama?

IIZI Kindlustusmaakleri otsemüügi ja ärikliendi osakonna juht Kaido Konsap räägib Ärikinnisvara halduse konverentsil, mida kindlustuslepingut valides tähele panna ja kuidas kindlustusseltsiga kinnisvara kindlustamisel läbirääkimisi pidada.

Vaata 2017. aasta Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT.

Kaido Konsap on töötanud kindlustusmaaklerina 19 aastat, juhtinud ligemale 8 aastat maailma ühe suurima kindlustusmaakleri Eesti kontorit ja panustab praegu suurima Eesti kapitalil kindlustussektori ettevõtte IIZI Kindlustusmaakleri arengusse. Oma karjääri jooksul on Kaido nõustanud paljusid ehitajaid, arendajaid, investoreid, kinnisvaraomanikke ja üürnikke nende huvidele võimalikult hästi vastavate kindlustuslepingute ostmisel.

Kindlustus on odav! Hinnad kindlustusturul on olnud pikka aega languses. Praegu saab ühe euro eest kindlustada kordi rohkem vara kui 15 aastat tagasi. Samas on kindlustuslepingu ostuotsuse määrajaks tihtipeale just hind. Kas mitte ei tasuks sama raha eest osta kvaliteetsemat kindlustuslepingut?

Oma ettekandes räägib Kaido põhjustest, miks tekivad kindlustusvaidlused ja keskendub nüanssidele, kuidas muuta kindlustusleping veelgi enam kindlustusvõtja huve kaitsvaks.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806