27. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuhu Riigi Kinnisvara tüürib ja kuidas seda teeb?

Tanel Tiits
Foto: Riigi Kinnisvara
Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) juhatuse liige Tanel Tiits räägib Ärikinnisvara halduse konverentsil, kuhu suurfirma lähiaastatel jõuda tahab ja mida ettevõte selleks praegu teeb. Muuhulgas tegeleb ta 1,5 miljonit eurot maksma mineva uue infosüsteemi arendamise ja juurutamisega.

Tanel Tiits on kinnisvara korrashoiuga tegelenud 15 aastat. Ta omab kõrgeimat erialast kutsetunnistust haldusjuht tase 6. Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liit (EKKL) on tunnustanud teda aunimetusega „Aasta 2009 kinnisvarahaldur Eestis“. Tanel omab laiapõhjalist erialast kogemust Eesti suurimate kinnisvaraprojektide elluviimisel, seda alates tavalistest büroohoonetest kuni vangla ja Eesti ühe suurima infrastruktuuri arenduse ehk Koidula raudteepiiripunkti käimatõmbamisel. Tulevikku vaadates Tanel edu võtit eelkõige infotehnoloogilistes lahendustes, milleks on Eestis mõned head eeskujud juba olemas.

RKAS on praegu Eesti suurim kinnisvara haldus- ja arendusettevõte.

Vaata Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474