27. oktoober 2017
Jaga lugu:

Kuhu Riigi Kinnisvara tüürib ja kuidas seda teeb?

Tanel Tiits  Foto: Riigi Kinnisvara

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) juhatuse liige Tanel Tiits räägib Ärikinnisvara halduse konverentsil, kuhu suurfirma lähiaastatel jõuda tahab ja mida ettevõte selleks praegu teeb. Muuhulgas tegeleb ta 1,5 miljonit eurot maksma mineva uue infosüsteemi arendamise ja juurutamisega.

Tanel Tiits on kinnisvara korrashoiuga tegelenud 15 aastat. Ta omab kõrgeimat erialast kutsetunnistust haldusjuht tase 6. Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liit (EKKL) on tunnustanud teda aunimetusega „Aasta 2009 kinnisvarahaldur Eestis“. Tanel omab laiapõhjalist erialast kogemust Eesti suurimate kinnisvaraprojektide elluviimisel, seda alates tavalistest büroohoonetest kuni vangla ja Eesti ühe suurima infrastruktuuri arenduse ehk Koidula raudteepiiripunkti käimatõmbamisel. Tulevikku vaadates Tanel edu võtit eelkõige infotehnoloogilistes lahendustes, milleks on Eestis mõned head eeskujud juba olemas.

RKAS on praegu Eesti suurim kinnisvara haldus- ja arendusettevõte.

Vaata Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee