27. oktoober 2017
Jaga lugu:

Üürnikel üha sagedamini makseraskusi

Lembit Tedder  Foto: Kristjan Kotkas, Advokaadibüroo COBALT vandeadvokaat

Viimast aastat iseloomustab headele makromajanduslikele näitajatele vaatamata üürnike makseraskuste sagenemine. Advokaat Lembit Tedder räägib seetõttu Ärikinnisvara halduse konverentsil, kuidas kinnisvaraomanikud ja haldajad saavad suure üürivõla tekkimist ennetada.

Lembit Tedder tegutseb advokaadibüroos COBALT alates 2011. aastast ning tema peamised tegevusvaldkonnad on eraõiguslike vaidluste lahendamine, pankroti- ja täitemenetlusalane nõustamine ning esindamine majanduskuritegevusalastes kriminaalasjades.

Lembit omab laialdast kogemust üüri- ning ehitusvaidlustes. Oma ettekandes käsitleb ta põgusalt vahendeid ja viise, kuidas üürileandja saab ennetada ja lahendada rahalisi vaidlusi üürnikega. Samuti seda, mida tuleks oma õiguste kaitsmisel ja mh karistusõiguslikust aspektist arvesse võtta.

Viimase aasta praktika näitab, et üürnikel on üha enam makseraskusi. Seetõttu on üürileandjatel otstarbekas hoida üürnike maksekäitumisel üha hoolikamalt silma peal ja tegutseda ennetavalt, mitte alles pärast suure üürivõla tekkimist.

Vaata 2017. aasta Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee