27. oktoober 2017

Üürnikel üha sagedamini makseraskusi

Lembit Tedder
Autor: Kristjan Kotkas, Advokaadibüroo COBALT vandeadvokaat

Viimast aastat iseloomustab headele makromajanduslikele näitajatele vaatamata üürnike makseraskuste sagenemine. Advokaat Lembit Tedder räägib seetõttu Ärikinnisvara halduse konverentsil, kuidas kinnisvaraomanikud ja haldajad saavad suure üürivõla tekkimist ennetada.

Lembit Tedder tegutseb advokaadibüroos COBALT alates 2011. aastast ning tema peamised tegevusvaldkonnad on eraõiguslike vaidluste lahendamine, pankroti- ja täitemenetlusalane nõustamine ning esindamine majanduskuritegevusalastes kriminaalasjades.

Lembit omab laialdast kogemust üüri- ning ehitusvaidlustes. Oma ettekandes käsitleb ta põgusalt vahendeid ja viise, kuidas üürileandja saab ennetada ja lahendada rahalisi vaidlusi üürnikega. Samuti seda, mida tuleks oma õiguste kaitsmisel ja mh karistusõiguslikust aspektist arvesse võtta.

Viimase aasta praktika näitab, et üürnikel on üha enam makseraskusi. Seetõttu on üürileandjatel otstarbekas hoida üürnike maksekäitumisel üha hoolikamalt silma peal ja tegutseda ennetavalt, mitte alles pärast suure üürivõla tekkimist.

Vaata 2017. aasta Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806