2. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Horizon kaasab täiendavat raha

Baltic Horizon Fondi juht Tarmo Karotam fondile kuuluva G4Si peahoone ees Tallinnas.
Foto: Andres Haabu
Baltic Horizon Fondi osakud tulevad taas avalikule pakkumisele, vahendas Äripäev fondi börsiteadet.

Fondivalitseja Northern Horizon Capital korraldab veidi üle 15 miljoni uue osaku avaliku pakkumise. Pakutavate osakute arv võib veel kahekordistada, kuid praegu ei ole veel teada, kas nii ka juhtub.

Täiendavate osakute müügist saadavat raha plaanib Baltic Horizon kasutada rahavooga ärikinnisvara ostuks Balti riikide pealinnades. Märkimisperiood algab 6. novembril ja lõpeb 30. novembril. Osaku hind võrdub osakute puhasväärtusega 31. oktoobril.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474