20. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kotka tervisemaja laienes

Kotka tervisekeskus
Foto: Kotka tervisekeskus
Varem A- ja B-korpusega Kotka tervisemaja oli sunnitud ehitama ja avama ka algselt plaanitust suurema C-maja, kuna nõudlus ruumide vastu oli oodatust kõrgem.

Uude korpusse seadsid end sisse Marienthali Kliinik, Reio Vilipuu Taastusravikliinik, Kotka Silmakabinet, mitmed teised kliinikud ja teenuseosutajad ning piirkonna ainuke Selver.

Kotka tervisemaja on seni ainuke Eesti tervisekeskus, kus on ühendatud nii perearstikeskus, eriarstid, mitme operatsioonitoaga erahaigla koos palatikorpusega kui ka täisfunktsionaalne diagnostikakeskus, kuhu koondub kaasaegne uuringukeskus, sh ultraheli, mammograafia ja MRT.

Kotka tn 12 paiknev tervisemaja A- ja B-hoone pindala on kokku 4000 m2, C-hoone on ca 3500 m2 suurune.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474