29. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara küsib Bulgaaria maa ostuks raha

Tarmo Sild tutvustamas Arco Vara suurejoonelisi turu vallutamise plaane.
Foto: Äripäev
Arco Vara juhatus kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku, et küsida aktsionäridelt Bulgaaria arenduskinnistute ostuks 4 miljonit eurot.

Selleks kavatseb Arco Vara lasta välja 2 670 000 uut lihtaktsiat nimiväärtusega 70 senti ja ülekursiga 80 senti, teatas ettevõte börsile. Ühe uue lihtaktsia väljalaskehind on 1,5 eurot. Uute aktsiate märkimine algab 29. detsembril ja lõpeb 14. jaanuaril 2018, kuid juhatusel on õigus märkimisperioodi seaduse piires muuta, pikendada või lühendada.

Emissioon on suunatud ainult Arco Vara olemasolevatele aktsionäridele ning toimub ainult Eestis. Aktsiate eest tuleb tasuda rahas kolme tööpäeva jooksul peale märkimisperioodi lõppu ehk hiljemalt 17. jaanuaril 2018.

Arenduskinnistud asuvad Sofia lähedal Lozeni külas väljaarendatud infrastruktuuriga piirkonnas. Arco Vara eksklusiivse arendusprojekti lõpp on plaanitud aastale 2024 ja kogumaht rohkem kui 60 miljonile eurole. Ehitatakse 3-korruselisi kortermaju, ridaelamuid ja eramuid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474