11. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tähesaju kvartalis uued arendusplaanid

Tähesaju kvartal
Foto: Tallinna planeeringute register
Tallinna linnavalitsus kehtestas detailplaneeringu, mille põhjal saab Tähesaju 12,57 ha suurusele maa-alale ehitada maksimaalselt 27 kuni viie maapealse ja kahe maa-aluse korrusega äri- või tootmishoonet.

Tegu ei ole täiesti uue äri- ja tööstuslinnakuga, vaid kolme eelmise buumi aegu kehtestatud detailplaneeringu ümberplaneerimisega, et varasemaid plaane kaasajastada.

Huvitatud isikuteks on Tähesaju City ja Laagna Arendus.

Algatamisettepaneku kohaselt sooviti moodustada äri- ja tootmismaa sihtotstarbega kinnistu ümberkruntimisega 17 ärimaa sihtotstarbega krunti ja määrata neile ehitusõigus kuni viie maapealse ja kahe maaaluse korrusega ärihoonete ehitamiseks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474