Hõre tunne Rootsi kinnisvaraturul

Stockholm
Stockholm

Tundlikumad indikaatorid näitavad, et korterihinnad alanevad Rootsis kiiremini kui Lehmani kukkumise ajal aastatel 2007-2008 või Kreeka võlakriisi ajal 2010-2011.

Hinnalangusele lisaks on korterimüük aeglustunud, sest müüjad ja ostjad ei jõua hinnas kokkuleppele. Müüdud korterite arv kahanes novembris Stockholmis aastaga 13 protsenti, vahendas Äripäev Kauppalehtit.

Muret teeb ka see, et tööstuse, ehituse ja kaubanduse väljavaade on varasemast ebakindlam. Värskes konjunktuuriinstituudi kindlustunde baromeetris on palju miinusmärke ja neid on varasemaga võrreldes juurde tulnud.

Loe lähemalt SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised