9. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT ehitab Liikuri tänavale kolm maja

Liikuri 7 valmib esimesena.
Foto: YIT
Aasta lõpuks valmib Liikuri tänaval esimene arhitekt Urmas Muru projekteeritud kortermaja, mis on esimene pääsuke YIT piirdeaiaga ümbritsetud kolmemajalisest uusarendusprojektist.

Liikuri tn 7 kortermajas on nii ühe- kui ka viietoalisi mõõduka hinna ja läbimõeldud planeeringuga valgusküllaseid kortereid. Väikseim korter on 33,5 ja suurim 120,9 ruutmeetrit.

Majade fassaadidele annavad isikupära perforeeritud metallist rõdud, hooned on valged ja rikastatud halli tooni detailidega. Selles piirkonnas on maju ümbritsev piirdeaed erandlik, kuid just privaatsus lubas arhitektil kavandada nende hoonete hoovialale sõstrapõõsaid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474