10. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa tõi Skyline katuselt alla sarikapärja

Urmas Sõõrumaa Skyline sarikapärjaga
Foto: Marek Metslaid
Eksklusiivse vaatega U.S. Investi kolmiktornid saavutasid maksimaalse kõrguse. Kolmanda torni katuselt võttis sarikapärja maha suurärimees Urmas Sõõrumaa.

Merepinnast 78 meetri kõrgusele küündiva Skyline'i kolmandas tornis on 47 suurte rõdude ja avara planeeringuga korterit ning esimesel korrusel äripinnad. Müümata on veel vaid üksikud korterid.

Kuigi esialgse plaani järgi pidi kolmanda elamutorni ehitus lõpule jõudma alles 2019. aasta teises pooles, valmib kogu projekt suure ostjate poolse nõudluse tõttu juba 2018. aasta lõpus. Esimene torn valmis 2017. aasta lõpuks ning teine tänavu kevadel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474