Tellijaga tülis ehitaja keeldub hoonest lahkumast

Lukus
Lukus

Tellijaga lisatööde eest tasumise pärast tülli läinud ehitaja sulges end Vastseliina hooldekodusse ja keeldub sealt lahkumast, vahendas Äripäev Lõuna-Eesti Postimeest.

Vastseliina vald sõlmis ligi 600 000 euro suuruse hanke võitnud OÜga Mace Ehitus lepingu eelmise aasta märtsis ning selle kohaselt pidi hooldekodu olema valmis augustiks. Ent juba aprillis tabas ehitajaid tagasilöök, kui selgus, et liftiðahti ehitamine hoone all olevale vesiliivale läheb arvatust kallimaks ja aeganõudvamaks. Ootamatusi tuli teisigi, mis lisakulusid tekitasid ja algset valmimistähtaega edasi lükkasid. Kuna tellija ei ole siiani nõustunud lisatööde eest maksma, ei anna ehitaja hoonet üle. Mõlemad osapooled kaaluvad abi otsimist politseist ja kohtust.

Loe pikemalt Lõuna-Eesti Postimehest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised