27. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tellijaga tülis ehitaja keeldub hoonest lahkumast

Autor: PantherMedia/Scanpix
Tellijaga lisatööde eest tasumise pärast tülli läinud ehitaja sulges end Vastseliina hooldekodusse ja keeldub sealt lahkumast, vahendas Äripäev Lõuna-Eesti Postimeest.

Vastseliina vald sõlmis ligi 600 000 euro suuruse hanke võitnud OÜga Mace Ehitus lepingu eelmise aasta märtsis ning selle kohaselt pidi hooldekodu olema valmis augustiks. Ent juba aprillis tabas ehitajaid tagasilöök, kui selgus, et liftišahti ehitamine hoone all olevale vesiliivale läheb arvatust kallimaks ja aeganõudvamaks. Ootamatusi tuli teisigi, mis lisakulusid tekitasid ja algset valmimistähtaega edasi lükkasid. Kuna tellija ei ole siiani nõustunud lisatööde eest maksma, ei anna ehitaja hoonet üle. Mõlemad osapooled kaaluvad abi otsimist politseist ja kohtust.

Loe pikemalt Lõuna-Eesti Postimehest.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474