Uus Laki tn ärihoone praktiliselt välja üüritud

Laki 6
Laki 6 ärihoone

MT Varahalduse OÜ alustab veebruaris uue kahekordse ärihoone ehitust Tallinnas Mustamäel Laki tänava piirkonnas. Praeguse seisuga on veel saada vaid kaks üüripinda.

Juba 2018. aasta novembris valmivasse hoonesse aadressil Laki 6 tuleb 10 äripinda koos büroopindadega. Lisaks on majas 19 väiksemat bürood teisel korrusel ning rohkem kui 65 parkimiskohta, teatas arendaja.

MT Varahalduse juhatuse liikme Mati Tavasti sõnul on Mustamäel väiksemate äri- ja büroopindade nõudlus suur ning seda just kaasaegsete pindade puhul. Esimesed üürilepingud sõlmiti juba enne ehitusloa saamist. Veebruari lõpus alustatakse vanade hoonete lammutamise ja ehitustöödega. „Sarnaste hoonete arendamise kogemus – oleme varem arendanud viis samalaadset hoonet Tallinnas ja Rae vallas – annab meile julguse lubada, et kõrvalkulud tulevad soodsad,“ sõnas Tavast.

Hoone projekteeris Loob Projekt, ehitushanke võitis Fund Ehitus. MT Varahalduse OÜ jääb ka edaspidi hoone omanikuks ja haldajaks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised