20. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PEPCO avab Eestis esimesed kauplused

PEPCO kauplus
Foto: PEPCO
Mitmetes Kesk-Euroopa riikides tegutsev jaemüügikett PEPCO avab selle aasta juunis esimese kaupluse Tallinnas ja laiendab aasta lõpuks oma Eesti poodide võrku 13ni.

Kauplustesse hakatakse personali värbama veebruaris, avaldas ettevõte. Soodsa hinnaga rõivaid ja kodukaupu müüv jaekett kavatseb suurendada Eestis asuvate poodide arvu 2020. aasta lõpuks 26ni. PEPCO ligi 500 ruutmeetrised kauplused hakkavad asuma üle Eesti, peamiselt rohkem kui 10 000 elanikuga linnades.

PEPCOl on Tšehhis, Horvaatias, Ungaris, Poolas, Slovakkias, Sloveenias, Rumeenias ja Leedus kokku rohkem kui 1300 kauplust. Märtsis kavatseb PEPCO avada oma esimese poe Lätis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474