• 20.02.18, 23:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

PEPCO avab Eestis esimesed kauplused

Mitmetes Kesk-Euroopa riikides tegutsev jaemüügikett PEPCO avab selle aasta juunis esimese kaupluse Tallinnas ja laiendab aasta lõpuks oma Eesti poodide võrku 13ni.
PEPCO kauplus
  • PEPCO kauplus Foto: PEPCO
Kauplustesse hakatakse personali värbama veebruaris, avaldas ettevõte. Soodsa hinnaga rõivaid ja kodukaupu müüv jaekett kavatseb suurendada Eestis asuvate poodide arvu 2020. aasta lõpuks 26ni. PEPCO ligi 500 ruutmeetrised kauplused hakkavad asuma üle Eesti, peamiselt rohkem kui 10 000 elanikuga linnades.
PEPCOl on Tšehhis, Horvaatias, Ungaris, Poolas, Slovakkias, Sloveenias, Rumeenias ja Leedus kokku rohkem kui 1300 kauplust. Märtsis kavatseb PEPCO avada oma esimese poe Lätis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele