26. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus värske kinnisvaraõiguse käsiraamat

Kinnisvaraõiguse ABC esikaas
Foto: Тыну Тоомпарк Kinnisvarakool.ee
Äsja ilmus mitmete kinnisvaravaldkonna käsiraamatute autori Evi Hindpere käsiraamatu „Kinnisvaraõiguse ABC“ uus ja täiendatud trükk.

Rohkem kui 300-lehekõljeline käsiraamat pakub kinnisvaratehingute tegemisega seonduva õigusliku tausta praktilist käsitlust, avaldas raamatu kirjastaja Tõnu Toompark. „Kinnisvaraõiguse ABC“ on mõeldud eelkõige kinnisvaramaakleritele ja teistele kinnisvaraspetsialistidele, aga ka kinnisvara omanikele, ostjatele ja müüjatele.

„2013. aastal ilmunud käsiraamat vajas hädasti uuendamist, sest kehtima on hakanud mitmed uued seadused – näiteks planeerimisseadus, ehitusseadustik, korteriomandi- ja korteriühistuseadus,“ kommenteeris koostaja Evi Hindpere.

Uuendatud-täiendatud kinnisvaraõiguse käsiraamatus on toodud nii uued regulatsioonid kui ka värskemad kohtulahendid, millega turuosalised peavad kursis olema. Omajagu tähelepanu on pööratud juriidilise teksti lugejasõbralikkuks muutmisele otse elust võetud näidetega, mida ilmestavad kohtulahendid.

Evi Hindpere on Raid & Ko Kinnisvara- ja Õigusbüroo jurist ning kuue kinnisvarateemalise käsiraamatu autor. Lisaks omab ta pikaajalist kogemust kinnisvarakoolitajana.

Käsiraamatu kirjastaja Kinnisvarakool OÜ korraldab koolitusi maakleritele, hindajatele, avaliku sektori töötajatele, kinnisvaraarendajatele ning eraisikutele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474