Ilmus värske kinnisvaraõiguse käsiraamat

Kinnisvaraõiguse ABC esikaas
Kinnisvaraõiguse ABC esikaas

Äsja ilmus mitmete kinnisvaravaldkonna käsiraamatute autori Evi Hindpere käsiraamatu „Kinnisvaraõiguse ABC“ uus ja täiendatud trükk.

Rohkem kui 300-lehekõljeline käsiraamat pakub kinnisvaratehingute tegemisega seonduva õigusliku tausta praktilist käsitlust, avaldas raamatu kirjastaja Tõnu Toompark. „Kinnisvaraõiguse ABC“ on mõeldud eelkõige kinnisvaramaakleritele ja teistele kinnisvaraspetsialistidele, aga ka kinnisvara omanikele, ostjatele ja müüjatele.

„2013. aastal ilmunud käsiraamat vajas hädasti uuendamist, sest kehtima on hakanud mitmed uued seadused – näiteks planeerimisseadus, ehitusseadustik, korteriomandi- ja korteriühistuseadus,“ kommenteeris koostaja Evi Hindpere.

Uuendatud-täiendatud kinnisvaraõiguse käsiraamatus on toodud nii uued regulatsioonid kui ka värskemad kohtulahendid, millega turuosalised peavad kursis olema. Omajagu tähelepanu on pööratud juriidilise teksti lugejasõbralikkuks muutmisele otse elust võetud näidetega, mida ilmestavad kohtulahendid.

Evi Hindpere on Raid & Ko Kinnisvara- ja Õigusbüroo jurist ning kuue kinnisvarateemalise käsiraamatu autor. Lisaks omab ta pikaajalist kogemust kinnisvarakoolitajana.

Käsiraamatu kirjastaja Kinnisvarakool OÜ korraldab koolitusi maakleritele, hindajatele, avaliku sektori töötajatele, kinnisvaraarendajatele ning eraisikutele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised