Kallimate uusarenduste müük kiratseb

Luksuslik kodu
Luksuslik kodu

Ajal, mil Tallinna uute korterite müügitempo teeb rekordeid, läheb rohkem kui 50 üle 2500 eurose ruutmeetri hinnaga projektides müük vaevaliselt.

Paljudes kallimates projektides ei müüdud veebruaris ühtegi korterit. Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Soomani andmetel oli veebruari lõpu seisuga Tallinnas ja Harjumaal müügis 2500 uut korterit. Neist üle 1000 pakutakse hinnatasemega 2500 €/m² või rohkem. Kui kokku broneeriti kuu jooksul 266 uut korterit, siis kallimaid kortereid läks kaubaks vaid 55 ja seda 25 arendusprojektis. Ülejäänud 29 kallima hinnatasemega projektis ei müüdud ühtegi korterit.

Sooman ütles, et Tallinna kesklinna ja Põhja-Tallinna tuleb praegugi veel juurde projekte, mille äriplaanid koostati ajal, kui uusarenduste turul domineerisid jõukad soomlased ja venelased. Neist kõhnema rahakotiga kohalikud elanikud ja üüriinvestorid eelistavad soodsama hinnatasemega alternatiive.

Kokku on Tallinnas ja Harjumaal aktiivses müügis 124 uut korteriarendusprojekti.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised