KredEx käendas eluasemelaenu 24% rohkem

Kortermaja Rakveres
Täielikult renoveeritud kortermaja Rakveres.

KredExi laenukäenduse toel soetas või renoveeris 2017. aastal eluaseme 3350 leibkonda. Eluasemelaenu käenduste maht ulatus 33,7 mln euroni, mida oli 2016. aastaga võrreldes 8,3 mln eurot enam.

Võimalust päris oma kodu soetada või olemasolevat renoveerida kasutas möödunud aastal 1349 noort peret, 1722 noort spetsialisti, 265 energiatõhusa eluaseme ostjat ja 17 veterani. Aastaga suurenes KredExi eluasemelaenu käenduste portfell rohkem kui 16 mln euro võrra.

Alates 2000. aastast on KredExi abil oma elamistingimusi parandanud rohkem kui 30 300 leibkonda.

Lisaks laenukäendustele, pakkus KredEx eelmisel aastal ka mitmeid toetusi, mille eesmärk on hoonete energiatõhususe suurendamine ning elamistingimuste parandamine. Aasta jooksul esitas KredExile väikeelamute energiatõhusamaks rekonstrueerimistoetuse taotluse 258 väikeelamu omanikku, mida on 119 enam kui 2016. aastal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised