3. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KredEx käendas eluasemelaenu 24% rohkem

Täielikult renoveeritud kortermaja Rakveres.
Foto: Kristel Trell, EKÜL ajakirja Elamu toimetaja
KredExi laenukäenduse toel soetas või renoveeris 2017. aastal eluaseme 3350 leibkonda. Eluasemelaenu käenduste maht ulatus 33,7 mln euroni, mida oli 2016. aastaga võrreldes 8,3 mln eurot enam.

Võimalust päris oma kodu soetada või olemasolevat renoveerida kasutas möödunud aastal 1349 noort peret, 1722 noort spetsialisti, 265 energiatõhusa eluaseme ostjat ja 17 veterani. Aastaga suurenes KredExi eluasemelaenu käenduste portfell rohkem kui 16 mln euro võrra.

Alates 2000. aastast on KredExi abil oma elamistingimusi parandanud rohkem kui 30 300 leibkonda.

Lisaks laenukäendustele, pakkus KredEx eelmisel aastal ka mitmeid toetusi, mille eesmärk on hoonete energiatõhususe suurendamine ning elamistingimuste parandamine. Aasta jooksul esitas KredExile väikeelamute energiatõhusamaks rekonstrueerimistoetuse taotluse 258 väikeelamu omanikku, mida on 119 enam kui 2016. aastal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474