6. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara plaanib 1-sendilist dividendi

Arco Vara
Foto: Raul Mee
Kinnisvarakontserni Arco Vara nõukogu ettepanekul pannakse 3. mail toimuval üldkoosolekul taaskord hääletusele 1-sendine dividend.

Mullu üle hulga aja jälle plussi jõudnud Arco Vara teenis 2017. aastal puhaskasumit 0,78 miljonit eurot. 89 984 eurot sellest summast soovitakse maksta välja ettevõtte aktsionäridele ning ülejäänud 694 961 eurot kanda eelmiste perioodide jaotamata kasumisse, vahendas Äripäev. Samaväärset dividendi on Arco Vara maksnud oma investoritele alates 2016. aastast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474