2. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Capital Mill püstitab Tornimäele pilvelõhkuja

Skyon
Foto: Capital Mill
Kinnisvaraarendaja Capital Mill kavandab Tornimäele pilvelõhkujat, et lahendada väikeste ettevõtete nõudlust kaasaegse, kvaliteetse ja mõistliku hinnaga südalinna bürooruumide järgi.

Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul teeb Skyoni nimelise pilvelõhkuja haruldane arhitektuur sellest Tornimäe pärli. „Capital Mill jätkab kõrgetasemeliste ja innovaatiliste büroohoonete teerajajana,” märkis ta targa ja energiasäästlikuna kavandatava hoone kohta.

Skyoni eripäraks on erineva suuruse ja paigutusega aknad, mis võimaldavad anda efektse tulemuse, kuid samas tagada energiatõhususe. Leedvalgusribad fassaadielementide vahel tõmbavad tähelepanu ka pimedal ajal.

Skyon ehitatakse keskkonnasäästlikkust tõestava sertifikaadi LEED Gold kõrgete nõuete järgi. Vaatamata sellele, et väikseimate büroode suurused algavad 34 ruutmeetrist, on ka sellistes büroodes olemas kõik mugavused. “Soovi korral on tööks vajalik mööbel ja muu vajalik sisse kolides kohe olemas,“ lubas Capital Milli uusarenduste juht Marko Uueda.

Aadressile Maakri 30 kerkiva 26-korruselise Skyoni kõrgus maapinnast tuleb 95 meetrit. Büroohoone fuajee on 11,5 meetrit kõrge. Maja üüripind ulatub 8200 ruutmeetrini. Alates 5. korrusest võtab hoone torni kuju, mille tüüpkorruse üüripind algab suurusest 302 ruutmeetrit. Eskiisid on loonud KOKO arhitektid ja 3D-renderdused White Mammoth.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474