Kuula: mida ootab ärikinnisvarast huvituv investor?

Foto: Raul Mee

Möödunud aastal vähenesid ärikinnisvarasse tehtud investeeringud. Tänavu on aga näha, et turg hakkab taas tõusma. Mis võimalused investoritel ärikinnisvara turul on, rääkis Kinnisvarauudised.ee korraldatud Ärikinnisvarasse investeerimise konverentsil Colliers International, MRICS partner Margus Tinno.

Tinno lahkas ärikinnisvarasse investeerijate ootusi ja jagas nõuandeid, kuidas neile oma arendus isuäratavaks teha.

Kinnisvaratunni teises pooles kuuleb erainvestorite edulugudest ärikinnisvaras. Oma kogemusi jagavad Scandium Kinnisvara juhatuse liige ja arendusjuht Kalle Aron ning Koidu Ehituse juhatuse liige Karin Vinkel. Vestlust modereerib Delovõje Vedomosti peatoimetaja Alyona Stadnik.

Saadet toetab EfTEN Capital.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806