Autor: kinnisvarauudised.ee • 31. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: mida ootab ärikinnisvarast huvituv investor?

Foto: Raul Mee
Möödunud aastal vähenesid ärikinnisvarasse tehtud investeeringud. Tänavu on aga näha, et turg hakkab taas tõusma. Mis võimalused investoritel ärikinnisvara turul on, rääkis Kinnisvarauudised.ee korraldatud Ärikinnisvarasse investeerimise konverentsil Colliers International, MRICS partner Margus Tinno.

Tinno lahkas ärikinnisvarasse investeerijate ootusi ja jagas nõuandeid, kuidas neile oma arendus isuäratavaks teha.

Kinnisvaratunni teises pooles kuuleb erainvestorite edulugudest ärikinnisvaras. Oma kogemusi jagavad Scandium Kinnisvara juhatuse liige ja arendusjuht Kalle Aron ning Koidu Ehituse juhatuse liige Karin Vinkel. Vestlust modereerib Delovõje Vedomosti peatoimetaja Alyona Stadnik.

Saadet toetab EfTEN Capital.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474