Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus trend: Inimesed soovivad uue kodu osta köögimööbli ja hoonesse sobiva sisustusega

Liven Kinnisvara poolt Toom-Kuninga tänaval arendatava esindusliku kortermaja 51 korterist oli eile peetud sarikapeoks omanikuta vaid seitse. Arendaja sõnul on müügiedu taganud personaalne lähenemine ja eeltöö sisustuse valimisel.

Liveni partner Andres Aavik ütles sarikapärga alla tuues, et kliendid soovivad uut kodu ostes üha enam kaasa rääkida – alates korteri planeeringust, lõpetades siseviimistluse pisidetailidega.

„Inimesed ostavad kodu aastateks, mõnel puhul aastakümneteks. Seepärast on mõistlik, et nad saavad selle loomise igas etapis kaasa rääkida, sest ainult nii on võimalik tagada just selline kodu, mida hing ihkab,“ lausus Aavik.

Toom-Kuninga 21 elamu asub Uue-Maailma ja Tõnismäe piiril Lastestaadioni ääres. Hoone on silmapaistev nii oma arhitektuuri kui ka sisearhitektuursete lahenduste poolest, mis on inspireeritud eelmise sajandi 20-30-ndate Art Deco stiilist.

„Aastate jooksul on paljud kliendid kurtnud, et ehkki uue kodu asukoht on hea, vaade ilus ja elamiseks piisavalt ruumi, ei jõua nad mööda sisutuspoode käia ega internetikatalooge sirvida, et leida just need õiged elemendid ideaalse terviku loomiseks. Kodulooja näeb palju vaeva, aga ajapuuduse tõttu tuleb lõpuks ikkagi taluda ajutisi lahendusi,“ ütles Aavik. „Seepärast testime Toom-Kuninga 21 arenduses uut võimalust ja töötasime koos sisearhitektidega välja hoone stiiliga sobiva mööbli. Kliendid on selle võimaluse väga soojalt vastu võtnud ja tänanud lahenduste eest, milleni nad ise poleks ehk jõudnudki.“

Aavik lisas, et arendajana on Liveni eesmärk teha inimese elu võimalikult lihtsaks teha, andes kliendile võimaluse kolida möbleeritud koju ilma pika ootusaja või stressirohke sisustusotsinguteta.

Toom-Kuninga 21 luksuslikumad korterid on läbi kahe korruse ning omavad avaraid katuseterrasse. Need terrassid on ka suurepäraselt kasutatavad, sest pääs terrassile on otse elutoast või köögist.

Esimesele korrusele rajatakse elanike ühiskasutusse antav hobiruum. Enamikel korteritel on rõdu, maa-alusele korrusele rajatakse panipaigad ja parkimiskohad.

Merko Ehitus Eesti projektijuhi Mario Pajuste sõnul kulgeb ehitus heas koostöös tellijaga ja kõik tööd püsivad graafikus.

Liven Kinnisvara poolt arendatava Toom-Kuninga 21 korterelamu on kavandanud Kadarik Tüür Arhitektid, sisearhitektideks on Kadri Tamme ja Liis Mägi ning ehitajaks valiti Merko Ehitus Eesti. Elamu valmib käesoleva aasta lõpuks. 9-korruselises elamus on kokku 52 korterit ning äripinda. Esimese korruse avarale pinnale on oodatud restoran või kohvik, kelle otsingud käivad.

FOTO: Aurelia Minev
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474