Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Northern Horizon Capital sai uue nõukogu liikme

Foto: 15min.lt
Baltic Horizon Fundi fondivalitseja Northern Horizon Capital kutsus oma 9. juuli otsusega nõukogust tagasi Michael Rudolf Schönach´i ja valis uueks nõukogu liikmeks Milda Dargužaitė. Dargužaitė volitused kehtivad viis aastat, teatas fondivalitseja.

Milda Dargužaitė on sündinud aastal 1976 ning ta tegutseb Northern Horizon Capital Grupi tegevjuhina. Tal on ulatuslik töökogemus nii era- kui avalikus sektoris nii kohalikult kui ka rahvusvaheliselt. Dargužaite on töötanud Goldman Sachsi asepresidendina ja juhtinud Barclaysi tehnoloogiakeskust Leedus. Aastal 2017 töötas ta valitsuse kantslerina Leedu Vabariigi peaministri büroos. Ta juhtis Leedu majandusministeeriumi nõunikuna ka peamist Leedu riiklikku asutust Invest Lithuania, vastutades investeerimisbaasi arendamise eest riigis. Ta on lõpetanud 1999. aastal Middlebury Kolledži USAs bakalaureusekraadiga matemaatikas ja majanduses. 2004. aastal omandas ta Princetoni Ülikoolis magistrikraadi protsessiuuringute ja finantskorralduse erialal. Aastal 2016 ta oli Northern Horizon Capitali nõukogu liige.

Milda Dargužaitėle kuulub veel järgmiste Northern Horizon Grupi ühingute juhtorganitesse: Northern Horizon Capital UAB, Northern Horizon Capital AIFM Oy, Northern Horizon Capital Oy, Northern Horizon Capital AB, Northern Horizon Capital AS, Northern Horizon Capital GmbH. Pr Dargužaitėle ei kuulu fondi osakuid.

Fond on registreeritud lepinguline avalik kinnine kinnisvarafond, mida valitseb alternatiivfondivalitseja Northern Horizon Capital AS. Nii Fondi kui ka Fondivalitseja üle teostab järelevalvet Finantsinspektsioon.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474