Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata pilte: Sõõrumaa toob turule uue stock office

Foto: Andras Kralla
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa pidas täna oma värskeima kinnisvaraprojekti, Liimi 4 äri- ja laohoonete sarikapeo. Kompleks valmib 2019. aasta veebruaris.

"Ärihoonete kompleks eristub teistest omataolistest eelkõige asukoha poolest,“ kommenteeris Urmas Sõõrumaa, lisades, et „enamus analoogseid hooneid asuvad linnapiiril, kuid inimesed eelistavad mugavust - kellele meeldiks ülemäära ummikutes aega raisata?“

Stock-office tüüpi hoones saab ettevõte korraga kasutada nii ladu, bürood kui ka kaubanduspinda. Kahekorruselised hooned on sarnase kontseptsiooniga: eraldi sektsioonide esimene korrus on jaotatud laoruumiks ja müügisaaliks. Teisel korrusel paiknevad ruumid on planeeritud kontoripindadeks.

Liimi 4 krundi omanik Nevelux OÜ kuulub U.S. Invest AS kontserni, mis on 100 % Eesti kapitalil põhinev ning 18-aastase kinnisvara arendamise kogemusega investeerimisfirma. Ettevõtte tuntuim kinnisvaraprojekt on 75 000-ruutmeetrise pindalaga elamis-, kaubandus- ja elamuskeskus Rotermann City ehk Rotermanni kvartal Tallinnas. 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474