Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. juuli 2018

Vaata pilte: Sõõrumaa toob turule uue stock office

Autor: Andras Kralla
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa pidas täna oma värskeima kinnisvaraprojekti, Liimi 4 äri- ja laohoonete sarikapeo. Kompleks valmib 2019. aasta veebruaris.

"Ärihoonete kompleks eristub teistest omataolistest eelkõige asukoha poolest,“ kommenteeris Urmas Sõõrumaa, lisades, et „enamus analoogseid hooneid asuvad linnapiiril, kuid inimesed eelistavad mugavust - kellele meeldiks ülemäära ummikutes aega raisata?“

Stock-office tüüpi hoones saab ettevõte korraga kasutada nii ladu, bürood kui ka kaubanduspinda. Kahekorruselised hooned on sarnase kontseptsiooniga: eraldi sektsioonide esimene korrus on jaotatud laoruumiks ja müügisaaliks. Teisel korrusel paiknevad ruumid on planeeritud kontoripindadeks.

Liimi 4 krundi omanik Nevelux OÜ kuulub U.S. Invest AS kontserni, mis on 100 % Eesti kapitalil põhinev ning 18-aastase kinnisvara arendamise kogemusega investeerimisfirma. Ettevõtte tuntuim kinnisvaraprojekt on 75 000-ruutmeetrise pindalaga elamis-, kaubandus- ja elamuskeskus Rotermann City ehk Rotermanni kvartal Tallinnas. 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474