Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene investorid lõpetasid Capital Milliga koostöö

Foto: Veiko Tõkman
Vene investorite sissetoomisega rikkaks saanud Capital Mill on ootamatult oma kahest suurimast investorist ilma jäänud, kirjutab Eesti Ekspress.

Lühikese aja jooksul on Igor Mölderi juhitud Capital Mill jäänud ilma oma kahest suurimast investorist, Vladislav ­Bobrovist ja Timofey Sukonkinist, kirjutab Eesti Ekspress. Mõlemad mehed on investeerinud Tallinna 30–40 miljoni euro kandis.

Vene investorite raha eest on Eestis valminud näiteks ärimaja Navigator Tallinna kesklinnas, Mehhatroonikumi äri- ja büroohoone Tehnopolises, büroohoone Explorer Admiraliteedi basseini ääres ja Lasnamäe tervisekeskus.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474