Vene investorid lõpetasid Capital Milliga koostöö

Vene investorite sissetoomisega rikkaks saanud Capital Mill on ootamatult oma kahest suurimast investorist ilma jäänud, kirjutab Eesti Ekspress.

Lühikese aja jooksul on Igor Mölderi juhitud Capital Mill jäänud ilma oma kahest suurimast investorist, Vladislav ­Bobrovist ja Timofey Sukonkinist, kirjutab Eesti Ekspress. Mõlemad mehed on investeerinud Tallinna 30–40 miljoni euro kandis.

Vene investorite raha eest on Eestis valminud näiteks ärimaja Navigator Tallinna kesklinnas, Mehhatroonikumi äri- ja büroohoone Tehnopolises, büroohoone Explorer Admiraliteedi basseini ääres ja Lasnamäe tervisekeskus.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised