Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare keskus saab hotelli ja korterid

Rocca al Mare kaubanduskeskuse ümbrus muutub järgmise kümne aasta jooksul tundmatuseni, piirkonda ehitatakse kortermajad, büroohooned ja hotell.

„Lääne-Tallinnal puudub täna selge keskus, kuigi piirkond kasvab väga kiiresti. Ehitame kaubanduskeskuse alale tulevikus välja modernse ja ilusa linnaku, kus inimesed saavad nii elada, einestada, töötada kui ka ostelda, avalikke teenuseid tarbida või meelt lahutada,“ sõnas Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht, kelle sõnul loob keskuse asukoht head eeldused tugeva piirkonnakeskuse tekkeks.

Kokku plaanitakse arendada juurde maksimaalselt 88 000 ruutmeetrit pinda. Kaubanduspinda suurendatakse esialgse plaani kohaselt kuni 20 000 ruutmeetrit.

Vaata Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee, milline on Rocca al Mare kaubanduskeskuse visiooniprojekt ning kuidas on kaubanduskeskus 20 aastaga muutunud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474