ERM-i parki kerkib Tartu suurim uusarendus

Tartusse, Eesti Rahva Muuseumi (ERM) kõrvale luuakse üks Tartu suuremaid uusarendusprojekte – Raadimõisa Kodu. Kokku plaanitakse ehitada kaheksa neljakordset valgusküllast uut maja milles on kokku 272 uut korterit koos parkimiskohtadega.

Foto: Reterra Estate OÜ

Ehitust plaanitakse alustada uue aasta alguses ning projekti esimese etapi kaks maja valmivad juba 2019. aasta lõpus. Raadimõisa Kodu arendajaks on Reterra Estate ning ehitajaks Mapri Ehitus. Uusarenduse projekti arhitektuuri on teinud PIN arhitektid ning sisearhitektuuri eest vastutab Aet Piel.

Raadimõisa pargi vahetusse lähedusse ehitatava kompleksi maju hakkavad omavahel ja Raadimõisa pargiga ühendama hästi läbimõeldud kergliiklustee, mille südameks saab olema lastesõbralik ühisala erinevate sportimisvõimalustega. Arendajal on plaanis luua veel ühiskondlikule alale eraldi jalg- ja korvpalli plats, jõulinnak ning skatepark.

ERMi projekt pole arendajal-esindajal esmane koostöö. Reterra Estate OÜ, kelle portfelli kuuluvad näiteks Tallinnas kõrgelt tunnustatud WoHo Kvartal (sh Telia Maja), Tiskre Ärimaja, Pähklikodu ridaelamud, on Tartu juurtega Mapril lasknud ehitada ka Tartu Jaamamõisa piirkonnas asuvad 3 modernset korterelamut „Lumina Kodud“. Tallinnas on koostöös peagi valmimas WoHo kvartali teine maja, millest saab äritarkvara Pipedrive Eesti peakontor ja kus lisaks asuvad ka eksklusiivsed korterid.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806