Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. detsember 2018

GALERII: Heida pilk auhinna saanud Äripäeva toimetuse majja

Foto: Julia-Maria Linna
Selle aasta arhitektuuripreemiate saajate seas oli ka Äripäeva koduks olev Lutheri masinasaal, mis sai sisearhitektide liidu aastapreemia.

Lutheri masinasaali avaliku ala ja büroode sisearhitektuuri autorid on Hanno Grossschmidt, Tomomi Hayashi, Liis Voksepp, Marianna Zvereva, Anna Endrikson, Jüri Nigulas, Andres Ristov ja Sander Treijar ettevõttest OÜ Hayashi Grossschmidt Arhitektuur. Kohviku, näituseala ja istumisalade sisearhitektuuri tegi Kadri Tamme büroost Kadri Tamme Sisearhitektuur. Konstruktsioonid projekteeris „Ekspertiis ja projekt“ koosseisus Maari Idnurm, Merith Auksmann ja Eerik Kask Töö tellis Lutheri Ärimaja ja ehitas Nordecon.

Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia pälvisid neli võrdse kaaluga objekti, ülejäänud laureaaditiitlid said:

Kulla leerimaja. Autor: Liis Tarbe (Karlerik Tarbe). Vastutav arhitekt: Kalle Kadalipp (VMT Ehitus). Tellija: Halliste Vallavalitsus. Ehitaja: Silindia Ehitus

Eramu Viimsis. Autor: Kärt Tähema. Arhitektuur: Mateusz Kuo Stolarski (Tamizo Architects). Tellija: eraisik. Ehitaja: Nordecon Betoon.

Näitus „Mõeldes labürindist. 50 aastat Tallinna graafikatriennaali” Kumu kunstimuuseumis. Autorid: Raul Kalvo, Helen Oja. Kuraatorid: Eha Komissarov, Elnara Taidre. Graafiline Disain: Laura Pappa, Elisabeth Klement. Tellija: Kumu kunstimuuseum. Teostus: Valmar Pappel, Andres Amos (Kumu kunstimuuseum).

Fotod: Andras Kralla ja Andres Haabu

Foto: Andres Haabu
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474