Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milline on Tallinna mereäärne aastal 2030?

Kinnisvaraarendaja Rauno Teder usub, et Admiraliteedi basseini ümbrusest kujuneb oluline linnakeskus, kuhu koondub pealinna parim kinnisvara.
Tallinna panoraam
Foto: Andras Kralla

Kinnisvarauudiste teemaveeb palus Porto Franco juhatuse liikmel Rauno Tederil prognoosida, milline võiks Tallinna mereäärne piirkond välja näha aastal 2030.

“Kui esimene Tallinna peaväljak oli Raekoja plats, seejärel Vabaduse väljak, Viru väljak, siis aeg on niikaugel, et uueks Tallinna peaväljakuks saab Admiraliteedi basseini ümbrus, kuhu koguneb parim kinnisvara, sealhulgas restoranid, korterid, kontorid ja kaubandus,” kinnitas Teder.

Vaata videot ja mõtle kaasa, kas selline võiks olla Talllinna mereäärse ala tulevik.

Samal teemal arutlevad 20. veebruaril Viru Hotelli Konverentsikeskuses konverentsil Kinnisvarapööre Porto Franco juhatuse liige Rauno Teder, Tallinna Sadama arendusosakonna juhataja Hele-Mai Metsal ja Tallinna peaarhitekt Endrik Mänd.

Registreeru konverentsile SIIN

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474