Mapri Ehitus ja NOBE lõpetasid WoHo kvartali teise hoone

Mapri Ehituse ja NOBE konsortsium sai valmis Tallinnasse WoHo kvartalisse ehitatud teise kõrghoone. Maja ankurrentnik on müügitarkvara arendaja Pipedrive ning arhitektuuriprojekti autor on PIN Arhitektid. Korterite sisekujunduse tegi Aet Piel Disain. Tööde maksumus on ligi 12 miljonit eurot.

Tallinnas WoHo kvartalis Mustamäe tee 3 sai valmis teine, 14-korruseline äri- ja eluhoone. Maja ankurrentnik on kaheksal korrusel tegutsev rahvusvaheline müügitarkvara lahenduste arendaja Pipedrive. Hoone rajati ühe maa-aluse ja 14 maapealse korrusega, seal on brutopinda 12 618 m2. Lisaks asuvad viiel ülemisel korrusel 3,2 m kõrguste ja maast laeni akendega 49 korterit, millest kolm on penthouse tüüpi luksuskorterid. WoHo kvartali esimeses hoones on Telia Eesti peakontor.

Kvartalis avati restoran-bistroo Fredo, samuti uus pizzaköök ning pagar, suveks on kavas rajada ka õhtupäikese poolsesse külge terrassiala. Maja all saab olema samuti Apple’i kaubamärgi esindus, Valge Klaar. Vakantseid üüripindasid kvartalis enam ei ole.

WoHo, Work and Home kvartal on elu- ja ärikeskkond, kus need kaks poolust on omavahel läbimõeldult seotud. Kvartalisse, mille märksõna on linnasüdame lähedus, rajati kahte kõrghoonesse kokku 36 000 m2 elu- ja äripindasid. Lisaks on eraldi parkimismaja. WoHo kvartal kuulub ühise firma Ekeropol OÜ nime all ettevõtetele EKE AS, Polaria Kinnisvara ning Reterra Estate OÜ-le.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised