Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: vaata, mis toimus kinnisvarakonverentsil

20. veebruaril toimus Viru Hotelli konverentsikeskuses Äripäeva Kinnisvarauudiste aastakonverents „Kinnisvarapööre“. Kuulata sai põnevaid ettekandeid nii elukondliku kui ärikinnisvara vallast.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Oma mõtteid jagasid Luminori suurklientide osakonna juht Peter S. Treialt, Uus Maa Kinnisvara analüütik Igor Habal, LVM kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing ja advokaadibüroo NOVE vandeadvokaat Kristjan Tamm.

Elavat huvi pälvisid lühikesed ettekanded, kus ühel teemal said 15ks minutiks sõna erinevad lektorid. Nii sai kuulda eri nurga alt jagatud mõtteid Tallinna mereääre muutuvast näost, kaubanduskeskuste arenemisprotsessist ning jagamismajanduse edusammudest kinnisvaraäris.

Konverentsil autasustati ka Äripäeva 2018. aasta TOP-i võitjaid. Autasud jagati välja kahes kategoorias – aasta kinnisvarabüroo ja aasta kinnisvaraettevõte.

Vaata pildigaleriid. Fotode autor on Raul Mee.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474