Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. märts 2019

Eesti Raudtee leidis Suurtüki kinnistule ostja

Eesti Raudtee pani Suurtüki 12 kinnistu müüki alghinnaga 1,63 miljonit eurot, tähtajaks laekus üks pakkumine.
Suurtüki 12 kinnistu
Foto: Raigo Pajula

“Olime veendunud, et Suurtüki 12 kinnistu enampakkumise alghind oli sel korral piisavalt atraktiivne, et meelitada potentsiaalseid ostjaid,” kommenteeris AS Eesti Raudtee juhatuse esimees Erik Laidvee.

Varem on Eesti Raudtee sama kinnistut proovinud müüa 3 miljoni eurose alghinnaga, kuid edutult.

Suurtüki 12 kinnistu asub Tallinna vanalinna vahetus läheduses ning teenib pikaajalise lepingu alusel kuni 2021. aasta juulikuu lõpuni ka üüritulu. Kinnistul asuvad kahekorruseline remonditöökoda ja pumbajaam. Ostjal on võimalus olemasolevad hooned renoveerida ning seeläbi üüritulu kasvatada.

“Meil on hea meel, et enampakkumine oli edukas ning atraktiivne kinnistu leiab endale väärika otstarbe,“ lisas Laidvee.

AS Eesti Raudtee juhatus kinnitab enampakkumise tulemused, seejärel vormistatakse ostjaga notariaalne müügileping.

Kõnealuse kinnistu müük erakätesse on tekitanud paksu verd Tallinna linnavalitsuses, kes oli huvitatud maatüki omandamisest linnale. Abilinnapea Andrei Novikov on öeldnud, et kinnisvaraarenduse seisukohalt on selle kinnistu soetamine eraomaniku jaoks perspektiivitu kehtivate rangete muinsuskaitsenõuete tõttu.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474