Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. märts 2019

Enampakkumisel hinnaline kesklinna kinnistu

Tallinna Linnavaraamet müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel kesklinnas Olümpia hotelli naabruses asuva Imanta tn 8 kinnisasja.
Hetkel asub kinnistul parkla
Foto: Google maps

„Tegemist on otse südalinnas asuva suure arengupotentsiaaliga eksklusiivse piirkonnaga. Lähiaastail kerkivad seal asuvatele tühjadele kruntidele esinduslikud elu- ja ärihooned,“ ütles Võrk.

„Enampakkumisele pandud kinnistu paikneb korterelamute sisekvartalis, tiheda liiklusega teedest eemal. Piirkonnas juba on mitmeid uusi esinduslikke korterelamuid ning kehtestatud detailplaneering võimaldab rajada suure arenduspotentsiaaliga krundile äri- ja elamispindadega hoone.

Ärimaa sihtotstarbega, 2981 m2 suuruse Imanta tn 8 kinnisasja alghind on 1 510 600 eurot. Kinnisasjale on võimalik ehitada üks 5-korruseline elu- ja ärihoone ehitise aluse pinnaga 2003 m2, suletud brutopinnaga 8300 m2 (sh äri 6000 m2/elamu 2300 m2).

Kinnistul asub 68 parkimiskohaga parkimisplats ja valvemaja. Tallinna linn on andnud Imanta tn 8 kinnisasja tähtajatult Osaühingu CARpark kasutusse valvega tasulise autoparkla organiseerimiseks. Katastriüksus asub muinsuskaitsealal ja arheoloogiamälestiste alal, kus asub arheoloogiamälestisena registreeritud asulakoht, II a-tuh. e.Kr. - 16. saj.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474