Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. märts 2019

Uus Worklandi keskus avab uksed käesoleval suvel

Workland Grupp alustab peagi oma Tallinna kolmanda keskuse ehitustöödega Maakri kvartalis. Uus keskus asub ajaloolises tehasehoones aadressil Maakri 25 ja avab oma uksed 2019. aasta suvel.

Ajalooline tehasehoone muutub koostöötamiskeskuseks
Autor: Kristian Kruuser

Workland Maakri tugineb sarnaselt eelmise aasta augustis avatud Workland Vabadusele koostöötamise (coworking) kontseptsioonile, pakkudes ligi 800 ruutmeetrisel pinnal lisaks täisteenusega privaatkontoritele ja koosolekuruumidele töökohti avatud koostöötamisaladel. Eelmüük on alanud.

Ajalooline tehasehoone renoveeritakse täielikult jälgides hoonele sobivat industriaalset disaini, sealhulgas paigaldatakse pinnale uued kütte- ja jahutussüsteemid.

„Tööturule sisenev uus põlvkond põhjustab büroopindade turul muutusi – vajadus paindlike ja inspireerivate tööruumide järele kasvab kiiresti ning jälgides trende, kohandame pidevalt ka oma keskuseid. Hetkel on meil viis edukalt tegutsevat keskust Tallinna, Riia ja Vilniuse kesklinnas ning oleme kinnitanud investeeringud summas 4,5 miljonit eurot eesmärgiga avada 2020. aastaks vähemalt kümme keskust üle kogu Baltikumi,” ütleb ütleb Workland Grupi asutaja ja juhatuse esimees Indrek Hääl.

Workland on 2016. aastal asutatud ja kiiresti laienev täisteenusbüroo ja koostöötamiskeskuste operaator, mille keskused asuvad täna Tallinnas (Hobujaama 4 ja Pärnu mnt 12), Vilniuses (Gedimino 20 ja Didžioji 18) ja Riias (Krišjāņa Valdemāra 21-20).

Lisaks Workland Maakrile avab suvel uksed Workland Telegraph - järjekorras teine Worklandi keskus Riias. 2020. aasta sügisel avab Workland oma Tallinna seni suurima keskuse Eesti kõige mereäärsemas kaubandus- ja bürookeskuses Porto Franco. Workland Grupp kuulub ettevõtte asutajale ja tegevjuhile Indrek Häälele ning Balti riikide juhtivale era- ja riskikapitali ettevõttele Baltcap.

Worklandi missioon on pakkuda inspireerivaid tööruume paindlikel tingimustel koos professionaalsete tugiteenuste ning ettevõtte kasvamist toetava kogukonnaga.

Heida pilk Workland Maakri ruumidesse.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474