Autor: Allan Rajavee • 9. mai 2019

Kuulujutt KV.ee ja City24 müügi kohta osutus tõeks

Apaxi Partnerite juhitud investeerimisfond teatas, et on sõlminud kokkuleppe Margus Linnamäele kuuluva ettevõtte Media Investments & Holding omanduses Baltic Classifieds Group soetamiseks.
Foto: kinnisvarauudised.ee

Baltic Classifieds Groupi alla kuuluvad kuulutuste portaalid Leedus, Lätis ja Eestis. Kohalikest ostu-müügiportaalidest vahetavad omanikku KV.ee, City24.ee, Osta.ee ja Soov.ee.

Äripäev kirjutas märtsi alguses, et teadaolevalt on müügis Margus Linnamäele kuuluvad kuulutusteärid, näiteks City24, KV.ee, osta.ee ning samasugused Läti ja Leedu kuulutusteportaalid. Postimehes ilmus samal päeval artikkel „Aasta suurtehing on kuulujutt“, kus viidati Margus Linnamäe sõnadele, et ettevõtete struktuuri ümberkujundamise tagant jaanuaris ei tasu otsida varjatud soovi mõni üksus tulevikus maha müüa. „Muudatuste eesmärk on tagada senisest selgem juhtimine ja seeläbi ka ettevõtete hoogsam ja kvaliteetsem areng,“ selgitas Linnamäe tookord.

Loe edasi Äripäevast

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474