Autor: kinnisvarauudised.ee • 31. mai 2019

Heida pilk Eesti esimesse Ibise hotelli

Tallinnas avab 1. juunil 2019 uksed maailma ühte suurimasse hotelliketti Accor kuuluv Ibis Tallinn Center hotell.

Hotell Ibis Juhkentali tänaval
Autor: Andras Kralla

Juhkentali tänaval asuv Ibis on esimene omalaadse sisekujunduse kontseptsiooniga maailmas. Hotelli tubade sisu ja välimus loodi kümnete tuhandete külastajate ülemaailmse tagasiside põhjal. Tubades puuduvad kapid ja eraldi tähelepanu on pööratud ruumide helikindlusele ning voodimadratsite mugavusele, mille väljatöötamisel võeti arvesse üle 60 rahvusvahelise uneeksperdi arvamust.

Kuuekorruselises hotellis on 190 tuba, kaks nõupidamisteruumi, restoran Charlie’s Corner ja avar väliterrass. Igal korrusel on ka tuba, milles on saun.

„Huvi 3-4 tärniga hotellide vastu on Tallinnas suur, sest järjest enam eelistatakse liigse luksuse asemel mõistliku hinnaga hotellitube, kus samas on olemas kõik vajalik üheks-kaheks peatuspäevaks. Meie eelis on kindlasti ka see, et oleme loonud soodsad tingimused suurte gruppide vastuvõtmiseks,“ rääkis Ibis Tallin Center hotelli tegevjuht Madis Laid.

Hotelli avamine loob Tallinnas üle 50 uue töökoha. Ibis asetub Eesti hotellimaastikul oma suuruse järgi 11. kohale. Toa hind on üheks ööks keskmiselt 50-70 eurot, Eriürituste ajal võivad hinnad pisut erineda.

Tallinnas asuva Ibise hotelli arendaja ja ehitaja on ehitus- ja kinnisvaraarendusfirma Hausers grupp. Ehitustöö algas 2017. aasta novembris.

Hotelli ehitus läks maksma kokku 12 miljonit eurot.

Accor on üks maailma suurimaid hotellikette, kuhu kuulub erinevate hotellibrändide all üle 4800 hotelli ja üle 280 tuhande töötaja 110-s riigis üle maailma. Iga 29 tunni tagant avab Accor grupp ühe uue hotelli maailmas. Ibis Tallinn Center hotelli opereerib Accor Hotels läbi Varssavi börsil noteeritud tütarettevõtte Orbis.

Autor: Andras Kralla
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474