Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. juuni 2019

Eesti hotellikett Hestia tugevdas Riias haaret

Lätis turuosa kasvatada sooviv Eesti hotellikett Hestia Hotel Group alustas Riia vanalinnas asuva Radi un Draugi hotelli opereerimist. Tegemist on Hestia teise hotelliga Riias.
Hestia grupi esimene hotell Riias - Hestia Hotel Jugend.
Foto: Hestia Hotel Group

Hestia eesmärk on tugevdada oma positsiooni Riias ning kasvada Läti pealinnas nii hotellide arvu kui turuosa poolest. Pikemas perspektiivis soovib hotellide arvu poolest suurim Eesti hotellikett areneda kõiki Baltimaid katvaks brändiks.

Hestia Hotel Groupi tegevjuhi Kaisa Mailendi sõnul on Radi un Draugi hästi toimiv ja edukas hotell, mis sobitub ideaalselt Hestia ambitsiooniga luua ja arendada Baltikumi katvaid 3–4 tärni hotellilahendusi.

Kuulumine Hestia gruppi võimaldab kasvatada 24 aastat tegutsenud Radi un Draugi kliendibaasi ja tutvustada seda uutele inimestele. Peamised uuendused puudutavad IT-lahendusi, et tõsta klientide teenindamise kvaliteeti.

„Hestia tugev positsioon Eestis ja head kliendid loovad eelduse kasvada Lätis ja vaadata Leedu suunal,“ lausus Mailend. „Riia on piirkonna äri- ja puhkuseturismi seisukohalt võtmelinn. Nõudlus ööbimiste järgi Riias on meie klientide seas üha suurem ning linna soovib järjest rohkem avastada Skandinaavia klient, kelle jaoks Tallinn ja Eesti juba tuttav. Meie jaoks on oluline siin oma inimeste jaoks olemas olla ning neid parimal moel teenindada.“

Riias kuulub Hestia gruppi ka südalinnas asuv Hestia Hotel Jugend. Eestis opereerib Hestia seitset hotelli, millest kuus asuvad Tallinnas. Lisaks kuulub gruppi ka Tallinna lähedal Laulasmaal asuv spaahotell.

Hestia Hotel Group OÜ on 2014. aastal Eesti-Skandinaavia kapitalil loodud kontserni emafirma. Grupil on kahes riigis kokku ligi 1000 hotellituba. 2019. aasta lõpus avatakse Tallinna kesklinnas 10. hotell Hestia Hotel Kentmanni.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474