Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. august 2019

Lurichi üürimajas hakkavad elama tipptalendid

Ülemiste City ärilinnakusse kerkiv Lurichi maja toob piirkonda esimesed püsielanikud. "Tipptalenti ei meelita enam ammu üksnes rahaga, tema valib järgmise töö kogu elukvaliteedi järgi, mis töökohaga kaasas käib," selgitas Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak.

Autor: Julius Stokas

Veerand Ülemiste City'sse kerkivatest pikaajalistest üürikodudest on ette broneeritud juba täna, aasta enne hoone valmimist. Lurichi maja hakkab koosnema kahest tornist: 13-korruselisest üürikodudega osast ja 8-korruselisest bürootornist. Täisautomaatse maja 81 moodsat kodu saavad täieliku sisutuse, pooled korteritest on mõeldud pikaajalisteks üürikodudeks.

Üürikodud on Nõlvaku kinnitusel siiski vaid osa mugavusteenusest, mida Ülemiste City ärilinnaku ettevõtteile pakub. “Meie eesmärk on, et pühapäeval Tallinnas maandunud talent saaks hiljemalt teisipäeval tööle hakata,” rõhutas Nõlvak.

Ülemiste Citys töötab hetkel 10 000 inimest, neist umbes poolteist tuhat välismaised töötajad. "Viie-kuue aasta pärast on see number kahekordistumas ning kõigi plaanide kohaselt võiks Ülemiste City olla koduks juba enam kui tuhandele inimesele," märkis Nõlvak.

Vaata galeriid Lurichi maja sarikapeolt! Fotod: Egert Kamenik

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474