NOBE ehitab Volume Designile tootmis- ja büroohoone

Ehitusettevõte NOBE ja Eesti suurim valgusreklaamide tootja Volume Design sõlmisid ehituslepingu reklaamiettevõtte uue tootmis- ja büroohoone rajamiseks. Volume Designi investeeringu kogumaht on 2,5 miljonit eurot. NOBEga ehitusleping hõlmab ehitustöid 1,5 miljoni euro väärtuses.

Rae Tehnoparki rajatava 3752 m2 pindalaga hoone arhitektuurse projekti on loonud KAMP Arhitektid. Arhitekt Jan Skolimowski visiooni järgi on hoone liimpuidust konstruktsioon ja CLT ristkihtliimpuidust paneelid maksimaalselt eksponeeritud ning nähtavad kogu siseviimistluses, mis kujundab hubase töökeskkonna kõigile töötajatele nii büroo- kui ka tootmisruumides. Uus tootmispind ja kaasaegne tehnoloogia võimaldavad tööprotsesse oluliselt kiirendada ning seeläbi tõsta tootmise efektiivsust.

"Uus tootmishoone võimaldab meil võtta kasutusele kaasaegseima tehnoloogia, parandada veelgi tootmise kvaliteeti, lühendada tarneaega ning laieneda uutele turgudele. Olen veendunud, et NOBE ehitajana ja Arcwood liimpuitkarkassi tarnijana on parimad partnerid meie uue tootmis-ja büroohoone rajamiseks, " ütles Volume Designi tegevjuht Lauri Filipjev.

Volume Designi büroo-ja tootmishoone valmib 2020.aasta aprillis.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806