Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. august 2019

Mapri Ehitus ehitab Volvo Estonia keskuse 1000 ruutmeetrit suuremaks

Raskeveokite tootja Volvo Trucks esindaja Volvo Estonia laiendab Rae Tehnopargis asuva keskuse töökoda ligikaudu 1000 ruutmeetri võrra. Ehitustööd mahuga ligi 1,4 miljonit eurot teeb Mapri Ehitus. Laiendus valmib 2020. aasta kevadel.
Hannes Reinvand ja Tarmo Roos

„Laiendame olemasolevat skandinaaviapärast keskust rohkem kui kolmandiku võrra. Ümber hoone rajame teid ja platse ligi 6000 ruutmeetri ulatuses. Volvo on tuntud nii tarbe- kui veoautode seas ohutu ja kvaliteetse sõidukina ja meiegi lähtume ehituslepingut täites neist näitajatest,” kinnitab Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos

Volvo Estonia müügijärgse teeninduse juhi Hannes Reinvaldi sõnul lisanduvad töökoja laienduse käigus viiele olemasolevale veokite teenindamise liinile veel neli. Hooldusliin saab moodsa, põranda tasemelt tõstva tõstuki. Lisaks tuleb värvitööde kamber koos ettevalmistusalaga ning paigaldatakse kerevenituspink.

Volvo Estonia OÜ on Volvo ja Renault veokite ametlik esindaja Eestis. Ettevõtte esindused on Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis, kus müüakse, remonditakse ja hooldatakse Volvo veokeid ja busse ning Renault veokeid ja tarbesõidukeid.

Mapri Ehitus OÜ tegevusalad on ehituse peatöövõtt ja projektijuhtimine, põllumajandusehitus ning betoonitööde teostamine. Mapri Ehituse 2018. aasta ehitustööde maht oli ligi 70 miljonit eurot, ettevõte annab tööd 100 inimesele.

3D joonis laiendatud keskusest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474