Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. september 2019

Ülemiste City toob Tallinna tükikese troopilist kliimat

Hilissügisel Tallinnas avatav Baltimaade suuruselt teine siserand toob Ülemiste Citysse aastaringse lõõgastumisvõimaluse.

Köetav siserand lubab rannaspordialasid harrastada ka südatalvel.
Foto: Pixabay

Kuue rannavolleplatsiga Ülemiste Beach House lubab mängida ka rannatennist, -käsipalli, -jalgpalli ja muid liivarannale sobivaid mänge. 2000 ruutmeetril aastaringselt soojal rannaliival saab pidada ka kontserte ja tähtsündmusi.

Ärilinnaku arendaja Mainor Ülemiste juhi Margus Nõlvaku sõnul ei vali tipptalendid enda järgmist töökohta ainult raha järgi, neile loeb elukeskkond, kuhu nad tulevad. "Ülemiste City aitab enda ettevõtteil maailmatasemel konkureerida, kui vaja toome ka tükikese troopilist kliimat Tallinnasse," selgitas ta.

Köetav siserand lubab rannaspordialasid harrastada ka südatalvel. "See on võimalus profisportalstele, aga eriti peaks see meeldima tervisesportlastele, sest rannasport kulutab keskmiselt 2,5 korda rohkem kaloreid, kui sama spordiala saalis," lisas Nõlvak.

Lisaks 2020. aastal valmivale esimesele üürikodudega hoonele, nn Lurichi majale, avas hiljuti Ülemiste Citys uksed tervisemaja, mis pakub tervishoiuteenuseid perearstiabist kuni ilukirurgia ja geeniuuringuteni. Lisaks on ärilinnakus lasteaed ja kool, kohvikud-restoranid ja teenidusasutused.

Ülemiste City ärilinnakus töötab hetkel 10 000 inimest, neist umbes poolteist tuhat on välismaalased. Viie aasta jooksul peaks see number kahekordistuma.

Mainor Ülemiste põhitegevuseks on Ülemiste City ärilinnaku arendamine. Linnaku 36 hektaril on välja ehitatud 130 000 ruutmeetrit üüritavat büroopinda, kus tegutseb üle 400 ettevõtte. Ülemiste Cityt arendavad Mainor Ülemiste AS ja Technopolis Ülemiste AS.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474