Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. september 2019

Suri Mati Tusov

Mati Tusovi kinnisvarafirmale Raldon kuulus ka Eesti Energia peahoone Lelle tänaval
Foto: Andres Haabu
Kinnisvaraettevõtja Mati Tusov suri 7. septembril.

14. septembril oleks Tusov saanud 52aastaseks. Üheksa kuud tagasi avastati tal rutiinse tervisekontrolli käigus raske haigus, kirjutas Delfi.

Infopanga andmetel kuulus lahkunule kinnisvarafirma Raldon, osalus Järvevana kvartalis ja ettevõte Krono Consult. Ta on olnud Oliver Kruuda parem käsi kinnisvaraarenduses. 2012. aastal oli ta Äripäeva Rikaste TOPis 13 miljoni eurose varandusega 163. kohal.

"Kinnisvaraärimees, kellele kuulus mitu kinnistut Tallinnas vana Kalevi kommivabriku piirkonnas. 2011. aastal müüs tema firma 15,4 miljoni euro eest Pärnu maanteel asunud büroohooned. Oma tuntuima kinnisvaratehingu tegi koos Oliver Kruudaga, rentides Kalevi vana tehasehoone politseile," kirjutas Äripäev toona.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474