Autorid: kinnisvarauudised.ee , Aare Ets • 17. oktoober 2019

Liven muutus aktsiaseltsiks ja kaasas kolm miljonit eurot

Kodude looja Liven kasvas aktsiaseltsiks ning kaasas kapitali kolme miljoni euro ulatuses, et soetada rohkem arenduseks sobivaid kinnistuid uute korterelamute rajamiseks. Eesmärk on lähiaastatel kasvatada müügimahtu 300 uue koduni aastas.
Liveni juht Andero Laur
Foto: Liven AS

Seoses sellega moodustati nõukogu, kuhu kuuluvad Andres Aavik, Andres Järving ja Peeter Mänd. Ühtlasi muutus ettevõtte nimi Liven AS-iks.

Liven on kuue tegevusaasta jooksul Tallinna elamuturul kindlalt kanda kinnitanud. Mullu teenis ettevõte 2,9 miljoni eurose käibe juures 1,58 miljonit eurot kasumit. Korterelamute müügi edukuse tuules otsustas varem osaühinguna tegutsenud Liven kaasata täiendavat kapitali. Uute aktsionäride ning täiendava kapitali abil plaanib ettevõte finantseerida uute kinnistute ostu Tallinnas ja seeläbi pakkuda oma klientidele veel rohkem valikuvõimalusi.

Liveni juht Andero Laur kinnitab, et hästi läbimõeldud ja stiilsete kodude järele on pealinna kinnisvaraturul suur nõudlus. „Liveni arendused on väga oodatud. Rohkem kui pooled korteritest saavad enne ehituse algust müüdud. Hoone valmimise ajaks on pea kõik kodud omaniku leidnud,“ kommenteerib Laur.

Liven on loonud nüüdseks üle 300 kodu ning arenduse erinevates staadiumites on ettevalmistamisel rohkem kui 1000 korterit. Selle aasta lõpus algab Koplis Alasi 5 kortermaja ehitus. Järgmisel aastal on ettevõttel plaanis alustada nelja uue arenduse müügi ja ehitusega.

Liven asutati 2014. aastal eesmärgiga arendada Tallinnas elukondlikku kinnisvara. Ettevõte on loonud kodusid pealinna erinevatesse piirkondadesse, näiteks luksuslik kortermaja aadressil Toom-Kuninga 21, Kultuurikatla lähedusse jääv industriaalstiilis elamu Katla Maja, Nõmmele sportlastele mõeldud hobiruumiga Vääna 11 kodud jt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474