Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. november 2019

Kaamose AVALA ärikvartal saab nurgakivi

Kaamos Kinnivara paneb 14. novembril Tallinnas Veerenni piirkonda rajatavale uue AVALA ärikvartalile nurgakivi.
Foto: Kaamos Group

AVALA nurgakivi paigaldamisega pannakse alus uuele energiasäästlike büroohoonetega ärikvartalile, mis loob täiendava väärtuse kogu pealinnale aga eriti just Veerenni piirkonnale. Kvartalisse koondub lähiaastatel ligi 2500 töökohta.

AVALA ärikvartali hooned on kõrgtehnoloogilised ning keskkonnasõbralikud. Muuhulgas rajatakse AVALA kvartalisse Tallinna suurim ( 15 jalgpalliväljaku suurune) päikeseenergia park võimsusega 1 MW, millest kaetakse 1/3 ärikvartali energiavajadustest.

Hoonete katused valmivad ainulaadsest keskkonnasõbralikust membraanmaterjalist, mis on õhku puhastava reaktsiooniga, aidates seeläbi kaasa Tallinna õhukvaliteedi hoidmisele ja parandamisele.

Nurgakivi sündmusel osalevad AVALA kvartali arendaja Kaamos Kinnisvara, arhitektuurse lahenduse autorid PIN Arhitektid, Tallinna linna esindajad ning AVALA esimese ärihoone ankurrentniku Elektrilevi esindajad jpt.

Nurgakivi sündmusel tutvustatakse lisaks lähemalt ka kvartalisse rajatavaid büroohooneid Electra, Polaris ja Sirius.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474