Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. detsember 2019

Solaris teeb 4 miljoni eest ümberehitustöid

13. jaanuarist algavad Solaris keskuse teisel korruse ümberehitustööd, mille tõttu suletakse ajutiselt Hesburger, Vapiano ja Lido restoranid. Kõik teised kauplused, kinod ja toidukohad jäävad külastajatele avatuks.
Foto: Kristin Lepikson (Solaris)

Uueneva restorani- ja meelelehutuskorruse ehitustööde kogumaksumus on ligi neli miljonit eurot ja see hõlmab nii keskuse üldala kui ka toidukohtade uuendamist. Ehituse projektijuhi Harro Rannametsa kinnitusel pääseb tööde ajal keskuse teisele korrusele endiselt lifti, eksalaatori ning kino Artisesse viiva trepi kaudu.

Foto: Kristin Lepikson (Solaris)

Mitmed restoranid saavad juurde pindala ja kohtasid, sest nii Lidole kui ka Vapianole ehitatakse lisakorrus. Lidos hakkab varasema 350 koha asemel olema üle 400 kohta ning ühtlasi vahetab restoran välja oma senise sisekujunduskontseptsiooni, kus varasema romantilise puitarhitektuuri asemel saab olema oluliselt õhulisem ja skandinaavialikum sisekujundus.

Foto: Kristin Lepikson (Solaris)

Teise korruse üldala lahenduse autor on Taavi Aunre, kes on viimaste aastatel loonud ja kujundanud paljude populaarsete restoranide ning meelelahutuskohtade ruume. “Teise korruse renoveerimisel jätkame Solarise esimesel korrusel alustatud uuendussuunaga, vahetame välja kogu siseviimistluse ja valgustuse. Uue ilmega restorani- ja meelelahutuskorrus saab olema varasemaga võrreldes kindlasti helgem ja hubasem,” rääkis Aunre.

Foto: Kristin Lepikson (Solaris)
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474