Äripäev • 17 jaanuar 2020

Tarmo Sild lahkub Arco Vara juhi kohalt

Tarmo Sild lahkub Arco Vara juhi kohalt lähikuudel.   Foto: Liis Treimann

Arco Vara teatas, et tänavu esimese poolaasta jooksul saab ettevõte uue juhi.

Ettevõtte senine juht Tarmo Sild ütles pressiteate vahendusel, et Arco Vara uuendab oma juhtimismeeskonda ja juhtimisstruktuuri. Selle üks osa on üldjuhi väljavahetamine. "Ettevalmistused selleks käivad," ütles Sild.

Kontserni aktsionärid peavad samuti valima uue nõukogu. "On väga mõeldav, et kõik olulised muutused nõukogus ja juhatuses toimuvad aprillikuu jooksul koos 2019. aasta aastaaruande kinnitamise ja kasumi jaotamisega, kui üldkoosolek nii otsustab," ütles Sild teate vahendusel.

Tarmo Sild kinnitas Äripäevale, et tal on plaan lahkuda ettevõtte juhi kohalt "hiljemalt tänavu kolmandas kvartalis, kui mitte varem."

Oma tulevikuplaanide kohta ütles Sild järgmist: "Mul on üks teine ettevõte, mis nõuab päris palju tähelepanu." Küsimuse peale, kas ta peab silmas IuteCrediti laenuäri, vastas Tarmo Sild jaatavalt vahendab Äripäev.

Lisaks nimetas Arco Vara uue finantsjuhi, kelleks on Tiina Malm. Tiina Malm on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ärijuhtimise ja majandusarvestuse eriala ning töötanud aastatel 2005-2017 KPMG Balticsis vandeaudiitorina. 2017. aastast alates töötas Malm Arco Vara grupi pearaamatupidajana.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806