Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. veebruar 2020

Kaamos Kinnisvara: kinnisvarasektor arvestab juba täna 2025+ võimalike trendidega

Äripäeva Kinnisvarakonverentsil esinenud Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd rõhutas, et aastal 2020 ei arvesta kinnisvaraettevõte enam ainult tänaste trendidega, vaid varasema kogemuse baasilt peab oskama realistlikult hinnata vähemalt 2025. aasta kinnisvara ja äriarenduse ning tarbijate vajadusi.
Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd
Foto: Raul Mee, fotograaf

“18 aastat kinnisvara, arenduse ja ehitussektori kogemust on õpetanud, kuidas näha tulevikku: mida arvestada finantseerimisküsimustes, kui kõrgele ja kaugele minna ettevõtte visiooniga ning millist meeskonda on vaja, et saavutada edu,” rõhutas Uustulnd.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474