Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. aprill 2020

Kinnisvaraettevõte aitab Saaremaale kaitsevahendeid hankida

Koroonakriisi üheks suureks valupunktiks on kujunenud isikukaitsevahendid, mis aitaksid tagada nii meditsiinipersonalil kui ka teistel tugiüksustel tervena püsimist. Kaamos Group võttis initsiatiivi, et aidata keerulisse olukorda sattunud Saaremaad, aidates täiendavalt hankida haigla töötajatele mõeldud isikukaitsevahendeid.
Foto: Pixabay

„Täna on iga ettevõtte ja kodaniku kohus tegutseda kriisiolukorra leevendamise huvides. Kui iga inimene saab anda enda panuse sellega, et minimeerida võimalikke kontakte ning püsida kodus, siis meie ettevõttena nägime võimalust aidata Saaremaa haiglat,“ sõnas Kaamos Groupi juhatuse esimees Marek Pohla.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474