Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. mai 2020

Puhkusemajutus Kanaari saartel

Kas puhkusemajutus Kanaari saartel tundub päris hea mõte? Kuidas seda mõistlikult teha ja mida enne kinnisvara soetamist teadma peaks?
kinnisvarabüroo Tenerife24 juht Eike Feigenbaum

Neile küsimustele teab vastust 11 aastat Kanaari saartel kinnisvaraga tegelenud Eike Feigenbaum.

Registreeri 22.09 kell 18.00-19.30 toimuvale veebiseminarile SIIN.

Veebiseminaril käsitletavad teemad:

1. Kuidas valida sobivat kinnisvaraobjekti puhkusemajutuse pakkumiseks?

2. Milline on kinnisvara ostuprotsess Kanaari saartel? (lühidalt I veebiseminaril räägitu kokkuvõte)

3. Millised otsused tuleb enne ostu ära teha ehk millisel määral soovib omanik ise objekti kasutada ja kui suure osa ajast on objekt kasutusel puhkusemajutuse pakkumiseks? Vastavalt nendele otsustele räägime lahti erinevad tegevused ja vajadused.

3.1. Omanik elab alaliselt majas sees ja puhkusemajutust pakutakse turistile kõrvalhoones, eraldi stuudiokorteris vms. Näiteks talumaja ehk finca puhul.

3.2. Omanik soovib käia ise tihti puhkamas. Puhkusemajutust pakub hetkedel kui objekt on oma pere puhkuseplaanidest vaba.

3.3. Omanik käib harva või hooajaliselt puhkamas (üks kord aastas para nädalat, talvehooaja vms.). Ülejäänud periood aastast pakub puhkusemajutust. Millised on “kuumimad” kuud puhkusemajutuse pakkumiseks?

3.4. Omanik ei kasuta ise objekti. Objekt on ette nähtud ainult investeerimiseks ja puhkusemajutuse pakkumiseks.

4. Kuidas on eriolukord mõjutanud Hispaania kinnisvaraturgu?

5. Kuidas käib puhkusemajutuse kui äritegevuse registreerimine eraisiku puhul Kanaari saartel? Millised dokumendid peavad olema ette näidata? Millised nõuded peavad olema täidetud puhkusekorteris? Milliseid makse peab tasuma Hispaania ja Kanaaride maksuametitele ja milliseid deklaratsioone tuleb nende kohta esitada?

6. Puhkusemajutuse korteri haldamine ja teenuse pakkumise organiseerimine: check-in ja check-out, koristus, pisiremont, broneeringute jälgimine, suhtlus klientidega ning kõige eelnevaga seotud kulutused.

7. Klientide leidmine ja reklaam puhkusemajutuse otsinguportaalides: airb’n’b, booking.com jmt ning sellega kaasnevad kulutused.

8. Tootlus.

Veebiseminari viib läbi kinnisvarabüroo Tenerife24 juht Eike Feigenbaum.

Eike Feigenbaum lõpetas Tallinna Ülikooli infoteaduste erialal ja asus tööle 2006 aastal direktorina juhtima ning renoveerima 2000m2 Põlva Kultuuri- ja Huvikeskust. Eestis elades kuni 2008 on käivitanud erinevaid eraettevõtteid ja koostanud meeskondi ning juhtinud neid. Eike asus elama Kanaari saartele juba 11 aastat tagasi ja assisteeris ning tõlkis kinnisvara ostuprotsesse juba esimestel seal elatud aastatel. Tänaseks on Eike 2016 aastal rajatud kinnisvarabüroo Tenerife24, mis on ka ühtlasi esimene eesti kinnisvarabüroo Tenerifel, avanud uksed selle saare suurima kuurordi Las Americase peatänava kõrval. Hetkel teenindab Eike juhitud Tenerife24 tiim nii eestlastest kinnisvaraostjaid kui on ka võimeline kinnisvara ostu või müügi protsessi arusaadavalt läbi viima lisaks emakeelele ka hispaania-,vene-, itaalia- kui ka prantsuse keeles.

Veebiseminar toimub 22. septembril kell 18.00-19.30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb enne seminari algust veebiseminari keskkonda.

Seminari on võimalik jälgida oma arvutist töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas ning selle jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe. Veebiseminari kestel on Teil võimalik esitada ka lektorile küsimusi, mille saate kirjutada vestluse kasti.

Veebiseminar on järelvaadatav kõigile registreerunutele 1 nädala jooksul pärast toimumist.

Registreerida saab SIIN.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474