Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. oktoober 2020

Vaata: nemad on Eesti rikkaimad kinnisvaraärimehed

Äripäev avaldas tänavuse Rikaste TOPi, mis reastab vara väärtuse alusel 500 Eesti jõukaimat inimest. Kinnisvarauudised.ee tegi väljavõtte Rikaste TOPi kümnest jõukaimast, kelle ettevõtete põhi- või üheks tegevusalaks on TOPis märgitud kinnisvara.
Priit Piilmann.
Foto: Andras Kralla

Kokku mahtus selliseid ettevõtjaid 500 hulka 145.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474