Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. oktoober 2020

EstateGuru kogus juurde poole võrra investoreid

Nii augustis kui ka septembris ületasid EstateGuru kuised laenumahud 10 miljoni euro piiri ja sellega seoses ületas platvorm miljoni investeeringu piiri. Ettevõtte juhi Marek Pärtli sõnul näitab edu EstateGuru kiiret taastumist koroonakriisist.
Marek Pärtel Kinnisvaraarenduse konverentsil.
Foto: Raul Mee

„Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suurenesid meie laenumahud 24% ja tulud 46%. Ma olen väga uhke meie rahvusvahelise tiimi üle, kes on läbi nende keeruliste aegade sedavõrd suurepärast tööd teinud,“ ütleb EstateGuru kaasasutaja ja juhatuse esimees Marek Pärtel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474